ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η ιστορία μας


Taizhou Bison Machinery Co, Ε.Π.Ε. ειδικεύεται σε γεννήτριες, αντλίες νερού, κινητήρα, πλυντήριο υψηλής πίεσης, ψεκαστήρα και ούτω καθεξής. Κατασκευάζουμε, σχεδιάζουμε, εμείς R & D, εμείς OEM, εμείς ODM, θα μπορούσαμε να βελτιστοποιήσουμε τους πόρους για να φέρουμε ό, τι οι πελάτες θέλουν.

Το έτος 2015, ξεκινήσαμε ως μια μικρή επιχείρηση, με εργοστάσιο μόνο 500 τετραγωνικών μέτρων. Ο κύκλος εργασιών του πρώτου έτους είναι 2 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ.
Το έτος 2016, η επιχείρησή μας πηγαίνει σταθερά προς τα εμπρός, το 95% των πελατών θα τοποθετήσει την εντολή επανάληψης. Ο κύκλος εργασιών φτάνει τα 4,2 εκατομμύρια δολάρια.
Το έτος 2017, με την ταχεία ανάπτυξη των επιχειρήσεων, θα προχωρήσουμε σε εργοστάσιο 2900 τετραγωνικών μέτρων. Και συνεργαζόμαστε με ένα διάσημο εμπορικό σήμα της Ταϊβάν "Whale Best" για προϊόντα σειράς ψεκασμού. Η γκάμα των προϊόντων μας επεκτάθηκε για να καλύψει περισσότερες απαιτήσεις των πελατών. Ο κύκλος εργασιών διπλασιάστηκε και πάλι στα 8,5 εκατομμύρια δολάρια.
Τώρα το 2018 αρχίζει, επεκτείνουμε ένα νέο εργοστάσιο 3000 τετραγωνικών μέτρων για να στοχεύουμε στην παραγωγή πλυντηρίων υψηλής πίεσης.

Τώρα τα προϊόντα μας είναι ευπρόσδεκτα από τους 100 βασικούς πελάτες και δημοφιλείς σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

about1.jpg
about2.jpg


Πολιτισμός μας

Ο Στόχος μας: Να γίνει ο προσωπικός σας σταθμός ηλεκτροπαραγωγής
Το Vaule: Είμαστε οικογένεια, είμαστε εταίροι


Το εργοστάσιό μας

Bison εργοστάσιο καλύπτει 6.000 τετραγωνικών μέτρων με επαγγελματική κατασκευή, Ε & Α και αποθήκευσης. Η Bison διαθέτει ώριμη παραγωγή, έλεγχο ποιότητας, σύστημα διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού και λογισμικό διαχείρισης ERP. Έχουμε μια επαγγελματική QC ομάδα για να εξασφαλίσει το προϊόν υψηλής ποιότητας.