ΕΤΑΙΡΙΚΌ ΠΡΟΦΊΛ

  Η ιστορία μας


Taizhou Bison Machinery Co, Ltdειδικεύεται σε γεννήτριες, αντλίες νερού, μηχανή, Μηχάνημα πλύσης υψηλής πίεσης, ψεκαστήρα και ούτω καθεξής. Κατασκευάζουμε, σχεδιάζουμε, εμείς R&D, εμείς OEM, εμείς ODM, εμείς θα μπορούσε να βελτιστοποιήσει τους πόρους για να φέρει τους πελάτες τι θέλουν.

Το έτος 2015, ξεκινήσαμε ως μια μικρή επιχείρηση, με εργοστάσιο μόνο 500 τετραγωνικά μέτρα. Ο κύκλος εργασιών του πρώτου έτους είναι 2 εκατομμύρια δολάρια.
Στο έτος 2016, την επιχείρησή μας πηγαίνει σταθερά προς τα εμπρός, 95% πελάτη θα την παραγγελία επανάληψης. Ο κύκλος εργασιών φτάσει 4,2 εκατομμυρίων δολαρίων.
Κατά το έτος 2017, με το ταχέως αναπτυσσόμενο επιχείρησης, προχωράμε 2900 τ.μ. εργοστάσιο. Και συνεργαζόμαστε με μια διάσημη Ταϊβάν μάρκα «Καλύτερα φάλαινα» σχετικά με ψεκαστήρα σειρά προϊόντα. Γκάμα των προϊόντων μας επεκτάθηκε για να ικανοποιήσουν τις περισσότερες απαιτήσεις πελατών. Ο κύκλος εργασιών διπλασιάζεται ξανά στα 8,5 εκατομμύρια δολάρια.
Τώρα αρχίζει το 2018, επεκτείνουμε ένα νέο εργοστάσιο 3000 τετραγωνικών μέτρων με στόχο την παραγωγή εκτοξευτήρα ύδατος υψηλής πίεσης.

Τώρα τα προϊόντα μας είναι ευρέως ευπρόσδεκτο από 100 πελάτες κλειδί και δημοφιλή σε περισσότερες από 60 χώρες σε όλο τον κόσμο.

about1.jpg
about2.jpg


  Ο πολιτισμός μας

Στόχος μας: Να γίνει προσωπική δύναμη σταθμό σας
Vaule μας: Είμαστε οικογένεια, είμαστε συνεργάτη


  Το εργοστάσιό μας

Bison manufactory καλύπτονται 6.000 τετραγωνικών μέτρων με επαγγελματική κατασκευή, R&D και αποταμίευσης. Bison έχει ένα ώριμο παραγωγής, ποιοτικού ελέγχου, εφοδιασμού αλυσίδα διαχείρισης συστήματος και του λογισμικού διαχείρισης ERP. Θα έχει μια επαγγελματική ομάδα QC για να εξασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα των προϊόντων.