ΑΡΧΙΚΗ / ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ / ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ INVERTER /

Γεννήτρια inverter 3000 watt

  • Είναι ελαφρύ με μικρό μέγεθος, το οποίο αποθηκεύεται εύκολα και καταλαμβάνει λίγο χώρο. Και είναι εύκολο να μετακινηθεί ότι είναι εξοπλισμένο με τροχούς γενικής χρήσης που μπορεί να πάει παντού εύκολα. Επιπλέον, διαθέτει τεντωμένη λαβή που μπορείτε να μετακινήσετε ελεύθερα το μηχάνημα όπως και το πορτμπαγκάζ.
  • Με τον επιστημονικό σχεδιασμό, είναι ασφαλές για ευαίσθητα ηλεκτρονικά.
  • Η ισχύς εξόδου των 3000 Watt επαρκεί επίσης για να καλύψει τις ανάγκες οικιακής ηλεκτρικής ενέργειας. Με τον ισχυρό κινητήρα, είναι σε θέση να παρέχει ισχυρή ισχύ για να κάνει το μηχάνημα να λειτουργεί ομαλά και κανονικά.
  • Ξεκινήστε εύκολα με ένα απλό γύρισμα του κλειδιού, εξαλείφοντας την ταλαιπωρία των χειροκίνητων κορδονιών τραβήγματος. Είναι φιλικό προς το χρήστη ότι είναι βολικό στη λειτουργία του.
  • Βελτιστοποιήστε την κατανάλωση καυσίμου και μειώστε τα επίπεδα θορύβου με τη λειτουργία ECO και το περίβλημα με απόσβεση θορύβου, καθιστώντας το κατάλληλο για περιοχές με περιορισμούς θορύβου.
Παράμετρος Περιγραφή

Πληροφορίες για το προϊόν

Η BISON, κορυφαίος προμηθευτής γεννητριών inverter στην Κίνα, παρουσιάζει με περηφάνια το BS3600. Η γεννήτρια inverter 3000 watt είναι ένας τύπος νέων γεννητριών inverter που κάνει πλήρη χρήση της τεχνολογίας inverter για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Το BS3600 λάμπει ως μια ευέλικτη πηγή ενέργειας για μια μεγάλη ποικιλία σεναρίων. Στην καρδιά του BS3600 βρίσκεται ο στιβαρός 4χρονος κινητήρας του OHV, σχεδιασμένος να παρέχει συνεχή καθαρή και σταθερή ισχύ 3000 watt. Το BS3600 αντιμετωπίζει αβίαστα διάφορες απαιτήσεις ισχύος, από την τροφοδοσία των οικιακών σας συσκευών κατά τη διάρκεια έκτακτης ανάγκης έως την τροφοδοσία των υπαίθριων περιπέτειών σας.

  • Εφεδρική ισχύς στο σπίτι: Διατηρήστε τα απαραίτητα για το σπίτι σας να λειτουργούν απρόσκοπτα κατά τη διάρκεια διακοπών ρεύματος, διασφαλίζοντας αδιάκοπη άνεση και ασφάλεια. Αυτή η αξιοσημείωτη απόδοση τροφοδοτεί αβίαστα μια μεγάλη γκάμα συσκευών, όπως: Ψυγεία, Καταψύκτες, Πλυντήρια ρούχων, Κλιματιστικά, Φορητοί υπολογιστές, τηλεοράσεις, Ηλεκτρικά εργαλεία.
  • Υπαίθριες περιπέτειες: Ενισχύστε τα ταξίδια κατασκήνωσης, τις εκδρομές με RV και τα έργα εργασίας σε εξωτερικούς χώρους με την αξιόπιστη απόδοση του BS3600.
  • Εργοτάξια: Παρέχετε σταθερή ισχύ για εργαλεία και εξοπλισμό σε απομακρυσμένα εργοτάξια.

Ποιότητα και αξιοπιστία BISON

  • Η δέσμευση της BISON στην ποιότητα και την αξιοπιστία είναι εμφανής σε κάθε πτυχή του BS3600:
  • Ανθεκτική κατασκευή: Κατασκευασμένο με υλικά και εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, το BS3600 αντέχει στις ακαμψίες της συχνής χρήσης και στα σκληρά περιβάλλοντα.
  • Αυστηρές δοκιμές: Κάθε BS3600 υποβάλλεται σε αυστηρές διαδικασίες δοκιμών για την εξασφάλιση βέλτιστης απόδοσης και μακροζωίας.
  • Ολοκληρωμένη εγγύηση: Υποστηριζόμενο από μια ολοκληρωμένη εγγύηση, το BS3600 παρέχει ηρεμία και μακροχρόνια προστασία.

Παράμετρος προϊόν

Επωνυμία: BISON Αριθμός μοντέλου: BS3600
Τύπος εξόδου: AC Μονοφασικό Ταχύτητα: 3000/3600 RPM
Συχνότητα: 50HZ / 60HZ Ονομαστική ισχύς: 2.0/2.5 KW
Rated Voltage: 110V/220V/230V/240V/380V Ονομαστικό ρεύμα: 12V/8.3A
Πιστοποιητικό: CE, ISO Βάρος N/G: 21.5 kg
Διάσταση: 480 285 * * 390mm 20GP/ 40HQ: 520/1000 σετ
Προαιρετικό 1: Έναρξη ανάκρουσης
Τύπος κινητήρα: 1-κύλινδρος, 4-χρονος, αερόψυκτος κινητήρας βενζίνης
Ισχύς εξόδου: 650w, 1kw, 2kw, 2.5kw,2.8kw, 3kw, 4kw, 5kw, 6kw, 7kw
Τύπος Γεννήτριας: Αθόρυβη φορητή γεννήτρια βενζίνης οικιακής ηλεκτρικής ενέργειας

- Λεπτομέρειες προιόντος

img_2770 img_2774 img_2820
img_2821 img_2822 img_2824

– Συσκευασία & Παράδοση προϊόντων

Λεπτομέρειες συσκευασίας

καφέ ισχυρό χαρτοκιβώτιο, η γεννήτρια προστατεύεται με τσάντα τέχνασμα, μαλλί, 1 τεμ / χαρτοκιβώτιο, γεννήτρια inverter.

Χρόνος παράδοσης Αποστολή σε 25 ημέρες μετά την πληρωμή

Λιμάνι: Λιμάνι Ningbo/Shanghai

– Εφαρμογές:

1. Σε περίπτωση φυσικών καταστροφών, όπως ισχυρή βροχή και πλημμύρες, όταν δεν μπορούν να μεταφερθούν μεγάλες μονάδες ντίζελ, οι μονάδες ελαφριάς βενζίνης είναι η καλύτερη επιλογή για την εξασφάλιση ηλεκτρικού ρεύματος για εξοπλισμό επικοινωνίας στην περιοχή της καταστροφής.

2. Όταν η τροφοδοσία ρεύματος είναι ασταθής ή διακόπτεται η παροχή ρεύματος, η μικρή αίθουσα υπολογιστών πρόσβασης ή ο σταθμός μπορεί να χρησιμοποιήσει το σετ παραγωγής βενζίνης ως εφεδρική ισχύ.

3. Στη βιαστική επισκευή, εάν απαιτείται από το προσωπικό επισκευής έκτακτης ανάγκης να μεταφέρει την εφεδρική ισχύ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το σετ γεννήτριας βενζίνης.

-Φωτογραφία πελάτη

20180704_114023_072.jpg Διασφάλιση Ποιότητας
Ως κατασκευαστές οι ίδιοι είμαστε απίστευτα καλοί στον εντοπισμό της ποιότητας κατασκευής και της μηχανικής αριστείας. Πραγματοποιούμε επιθεωρήσεις πριν από την παράδοση στην πλειονότητα των προϊόντων που στέλνουμε από τις αποθήκες μας, που σημαίνει ότι ένας εκπαιδευμένος τεχνικός έχει αξιολογήσει το προϊόν πριν αυτό φτάσει σε εσάς.
Προσαρμοσμένη υπηρεσία
Υπερασπιζόμασταν πάντα τις επαγγελματικές γνώσεις και βασίζαμε την ποιότητα, την ασφάλεια, την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Παρέχοντας αξιόπιστα προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών σε διαφορετικούς τομείς, τολμήστε να αναλάβετε την ευθύνη.
20180704_114023_073.jpg
20180704_114023_074.jpg Συμμετοχή σε Εκθέσεις
Κάθε χρόνο παρακολουθούμε την Ανοιξιάτικη και Φθινοπωρινή Έκθεση Καντόνας.
Διεθνείς εκθέσεις όπως η Μόνιμη Διεθνής Έκθεση της Τεχεράνης, το Εκθεσιακό Κέντρο Κολωνίας
Και επισκεπτόμαστε επίσης διαφορετική αγορά κάθε χρόνο.

ΕΤΑΙΡΙΚΌ ΠΡΟΦΊΛ

Η TAIZHOU BISON MACHINERY CO.,LTD ξεκίνησε να κατασκευάζει γεννήτριες, αντλίες νερού, κινητήρες και πλυστικά υψηλής πίεσης το 2014 και σήμερα είναι μια σημαντική εταιρεία στον τομέα των μηχανημάτων. Τα προϊόντα BISON σχεδιάζονται και αναπτύσσονται σύμφωνα με τις αρχές μας κορυφαίας ποιότητας με διπλές δοκιμές 100%. Συμφωνούμε ότι η ποιότητα είναι η ζωή της εταιρείας.

Το BISON είναι ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής που εφαρμόζει υψηλή τεχνολογία και συνεχή καινοτομία στην κατασκευή των προϊόντων μας. Δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή στα σχόλια των πελατών μας σχετικά με την μετά την πώληση και ικανοποιούμε τους πελάτες μας με κάποια μάρκα OEM επειδή ορίζουμε την επιτυχία με βάση την επιτυχία των πελατών μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εάν η μεταφορά, η εγκατάσταση, το ελαττωματικό πρόβλημα λειτουργίας οδηγήσουν σε ζημιά εξαρτήματος του εξοπλισμού. Αυτό δεν θα έχει εγγύηση, αλλά θα παρουσιάσουμε το εξάρτημα στον πελάτη σε χαμηλή τιμή.

Για τον εξοπλισμό που πωλείται από αντιπρόσωπο στην ίδια χώρα ή περιοχή και στην τιμή άνω των 200000 $, εάν ο πελάτης μας ζητήσει να στείλουμε τεχνικό για σέρβις, επιβαρύνουμε μόνο τα έξοδα για το αεροπορικό εισιτήριο. Ο πελάτης πρέπει να αναλάβει όλα τα άλλα έξοδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ξεκινήστε την επιχείρησή σας με το δικό σας λογότυπο και σχέδιο!

Οι ανωτερότητές μας

Βουτήξτε βαθιά στον κόσμο των γεννητριών μετατροπέων υψηλής ποιότητας BISON, όπου η ασυναγώνιστη απόδοση συναντά την υψηλότερη αξιοπιστία.

100% μοτέρ από χαλκό

Προσφέρει ανθεκτικότητα και ανώτερη ενεργειακή απόδοση

Οικιακό κορυφαίο καρμπυρατέρ

υψηλό επίπεδο ψεκασμού, εξασφαλίζοντας βέλτιστη απόδοση καυσίμου και ομαλή λειτουργία του κινητήρα.

Δυνατό ελκυστικό πιάτο

Εύκολη εκκίνηση πλάκα έλξης, εγγύηση για περισσότερα από 10,000 τραβήγματα

Στιβαρά πλαίσια

Επαγγελματική διαδικασία συγκόλλησης και βαφής για την εξασφάλιση της ομορφιάς και της σταθερότητας του ραφιού

Τέλεια διαδικασία ελέγχου

Η διαδικασία επιθεώρησης δεν αφήνει περιθώρια για συμβιβασμούς, διασφαλίζοντας ότι κάθε γεννήτρια μετατροπέα που παράγουμε είναι άψογη.

διαδικασία συναρμολόγησης προϊόντος

Επικοινωνήστε μαζί μας

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις προδιαγραφές και τις τιμές των προϊόντων; Θέλετε περισσότερες λεπτομέρειες προϊόντων; Θέλετε τις αγοραστικές συνήθειες διαφορετικών χωρών; Ενημέρωσέ μας

Χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες;

Επικοινωνήστε με τον Διευθυντή Πωλήσεων για μια γρήγορη προσφορά 1 λεπτού

Cherie

Wechat/Whatsapp

+86 178 2685 8437

1660544263

Δεν μπορείτε να πάρετε αρκετά;

Εγγραφείτε για αποκλειστικές προσφορές και ενημερώσεις για νέες αφίξεις