Γεννήτρια μετατροπέων βενζίνης

Είναι μια γεννήτρια μετατροπέων που οδηγείται από βενζίνη. Όλο το βάρος είναι 21,5 κιλά. Η γεννήτρια μετατροπέων βενζίνης είναι ελαφριά σε σύγκριση με άλλες μεγαλύτερες. Το μικρό του μέγεθος και το συμπαγές σώμα του το καθιστούν φορητό, ακριβώς όπως μια θήκη. Η εξαιρετική ηχομόνωση σας κρατά μακριά από την ηχορύπανση. Η λειτουργία μονάδων γεννητριών, η προστασία υπερφόρτωσης, η προστασία πετρελαίου, και ο φωτισμός επιδεικνύονται στον πίνακα ελέγχου, που καθιστά τη λειτουργία καταλληλότερη. Και μπορείτε να εντοπίσετε προβλήματα εγκαίρως. Το έξυπνο γκάζι μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα την ταχύτητα σύμφωνα με την πραγματική αλλαγή του φορτίου και να παρατείνει το χρόνο λειτουργίας. Είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα και φιλική προς το περιβάλλον.

Λεπτομέρειες προϊόντος

γεννήτρια μετατροπέων βενζίνης

Είναι μια γεννήτρια μετατροπέων που οδηγείται από βενζίνη. Όλο το βάρος είναι 21,5 κιλά. Tehγεννήτρια μετατροπέων βενζίνηςείναι ελαφρύ σε σύγκριση με άλλα μεγαλύτερα. Το μικρό του μέγεθος και το συμπαγές σώμα του το καθιστούν φορητό, ακριβώς όπως μια θήκη. Η εξαιρετική ηχομόνωση σας κρατά μακριά από την ηχορύπανση. Η λειτουργία μονάδων γεννητριών, η προστασία υπερφόρτωσης, η προστασία πετρελαίου, και ο φωτισμός επιδεικνύονται στον πίνακα ελέγχου, που καθιστά τη λειτουργία καταλληλότερη. Και μπορείτε να εντοπίσετε προβλήματα εγκαίρως. Το έξυπνο γκάζι μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα την ταχύτητα σύμφωνα με την πραγματική αλλαγή του φορτίου και να παρατείνει το χρόνο λειτουργίας. Είναι χαμηλής περιεκτικότητας σε άνθρακα και φιλική προς το περιβάλλον.

- Παράμετρος προϊόντος

Τόπος προέλευσης: Zhejiang, Κίνα (ηπειρωτική χώρα)

Εμπορικό σήμα: BISON

Αριθμός μοντέλου: BS2000I

Τύπος παραγωγής: Ενιαία φάση εναλλασσόμενου ρεύματος

Ταχύτητα: 3000/3600RPM

Συχνότητα: 50HZ/60HZ

Εκτιμημένη δύναμη: 1.6/2.0KW

Εκτιμημένη τάση: 110V/220V/230V/240V/380V

Εκτιμημένο ρεύμα: 12V/8.3A

Πιστοποιητικό: CE, ISO

Προαιρετικό 1: Εκκίνηση ανάκρουση

Στοιχείο: γεννήτρια αναστροφέων

Βάρος N/G: 21.5kgs

Διάσταση: 480*285*390mm

20GP/ 40HQ: 520/1000sets

Χώρες εξαγωγής: Γερμανία, Πολωνία, Τουρκία, Αυστραλία, Πακιστάν, Φιλιππίνες

Τύπος μηχανών: 1-κύλινδρος, 4-strock, αερόψυκτη μηχανή βενζίνης

Δύναμη παραγωγής: 650w, 1kw, 2kw, 2.5kw, 2.8kw, 3kw, 4kw, 5kw, 6kw, 7kw όλα

Τύπος γεννητριών: Οικιακή ηλεκτρική δύναμη σιωπηλή φορητή γεννήτρια βενζίνης

Προαιρετικό 1: Έναρξη ανάκρουσης, ηλεκτρική έναρξη, ενιαία φάση, τριφασική, χρώμα

Δυνατότητα προμήθειας: 10000 σύνολο/σύνολα ανά μήνα BISON έξοχη απόδοση 2KW ψηφιακή γεννήτρια αναστροφέων βενζίνης

Στοιχείο: Bison έξοχη γεννήτρια αναστροφέων βενζίνης απόδοσης 2KW


-Συσκευασία προϊόντων & παράδοση

Λεπτομέρειες συσκευασίας

καφετί ισχυρό χαρτοκιβώτιο, γεννήτρια προστατεύεται με την τσάντα τέχνασμα, το μαλλί, 1pc/carton, τη χαμηλή τιμή 3 φάση και τη γεννήτρια

Χρόνος παράδοσης

20-25 ημέρες

Λιμάνι:

Νινγκμπό/Σαγκάη

Χρόνος προπορευόμενου:

20-25 ημέρες


- Έκθεση προϊόντος

Gasoline Inverter Generator
Gasoline Inverter Generator
Gasoline Inverter Generator
Gasoline Inverter Generator


Εάν η μεταφορά, η εγκατάσταση, το ελαττωματικό πρόβλημα λειτουργίας, οδηγούν στη ζημία μερών του εξοπλισμού. Αυτό δεν θα έχει εγγύηση, αλλά θα παρουσιάσουμε το μέρος στον πελάτη σε χαμηλή τιμή.

Για τον εξοπλισμό που πωλείται από τον πράκτορα στην ίδια χώρα ή περιοχή και την τιμή επάνω από 200000 $, εάν ο πελάτης απαιτεί από μας για να στείλει τον τεχνικό για την ασφάλεια, αντέχουμε ακριβώς τα έξοδα για το αεροπορικό εισιτήριο. Ο πελάτης πρέπει να επιβαρύνεται με όλα τα άλλα έξοδα.


1.Berson επαγγελματική συσκευασία τεχνολογίας, προσεκτική και έξοχη, όμορφα συσκευασμένη και ανθεκτική, με την υψηλή αναγνώριση.

2. Επαγγελματική αποθήκευση και μεγάλος χώρος αποθήκευσης τα περονοφόρα ανυψωτικά μηχανήματα ταξινομούνται γρήγορα για τη βελτίωση της αποδοτικότητας της εργασίας.

3. Ειδική φόρτωση εμπορευματοκιβωτίων, ασφαλής ταχύτητα παράδοσης.

4. Ποικίλες μέθοδοι μεταφοράς, ασφαλής και ασφαλής, γρήγορη παράδοση.


-Εφαρμογές:

1. Σε περίπτωση φυσικών καταστροφών, όπως ισχυρές βροχοπτώσεις και πλημμύρες, όταν μεγάλες μονάδες ντίζελ δεν μπορούν να μεταφερθούν, οι ελαφριές μονάδες βενζίνης είναι η καλύτερη επιλογή για να εξασφαλιστεί η παροχή ρεύματος για εξοπλισμό επικοινωνίας στην περιοχή καταστροφής.

2. Όταν η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι ασταθής ή η δύναμη κόβεται, το μικρό δωμάτιο ή ο σταθμός υπολογιστών πρόσβασης μπορούν να χρησιμοποιήσουν το σύνολο παραγωγής βενζίνης ως εφεδρική δύναμη.

3. Στην επισκευή βιασύνης, εάν το προσωπικό επισκευής έκτακτης ανάγκης απαιτείται για να φέρει τη εφεδρική δύναμη, το σύνολο γεννητριών βενζίνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί.Συχνές ερωτήσεις

1.Q: Μπορώ να αγοράσω ένα δείγμα;

Α: Συγγνώμη, moq μας είναι 20-50pcs.

2.Q: Πόσες ώρες θα λειτουργήσει;

Α: Εξαρτάται από το φόρτο εργασίας.

3. Q: Έχετε αντικαταστήσει τα ανταλλακτικά για αυτές τις γεννήτριες αναστροφέων;

Α: Ναι, έχουμε. Και θα είναι καλύτερα να αγοράσετε από εμάς. Υψηλό πτυχίο ταύτισης.

Hot Tags: γεννήτρια αναστροφέων βενζίνης, γεννήτρια αναστροφέων βενζίνης της Κίνας

Εξεταστική

Μπορεί επίσης να σας αρέσει