πλυντήριο πίεσης ζεστού νερού

- Jul 13, 2021-

Σε γενικές γραμμές, το πλυντήριο πίεσης χρησιμοποιεί μια συσκευή ισχύος για να αυξήσει την πίεση του νερού. Όταν η δύναμη πρόσκρουσης του νερού είναι μεγαλύτερη από την πρόσφυση της βρωμιάς στην επιφάνεια του αντικειμένου, η βρωμιά θα ξεφλουδιστεί.

Το πλυντήριο πίεσης χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: πλυντήριο κρύου νερού υψηλής πίεσης και πλυντήριο ζεστού νερού υψηλής πίεσης. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των δύο είναι η συσκευή θέρμανσης. Όποιος πλένει πρώτα πιάτα με κρύο νερό και στη συνέχεια ζεστό νερό θα παρατηρήσει ότι η θερμοκρασία του νερού επηρεάζει την ποιότητα και την ταχύτητα του πλυσίματος. Κατά τη διαδικασία καθαρισμού λεκέδων λαδιού, η επίδραση των καθαριστικών υψηλής πίεσης ζεστού νερού είναι αξιοσημείωτη.

Αλλά, το ζεστό νερό μπορεί να βλάψει ορισμένες επιφάνειες, γι 'αυτό συνιστάται να συμβουλευτείτε ή να δοκιμάσετε πριν καθαρίσετε την επιφάνεια (για παράδειγμα, μια βεράντα με πλακάκια πρέπει να καθαριστεί με κρύο ή ζεστό νερό).

Επιπλέον, η τιμή του πλυντηρίου ζεστού νερού θα είναι υψηλή και το κόστος λειτουργίας θα είναι υψηλό (λόγω της ανάγκης για πρόσθετη θέρμανση). Υπό κανονικές συνθήκες, αμέτρητοι χρήστες μπορούν να επιλέξουν καθαριστικά υψηλής πίεσης κρύου νερού για καθαρισμό. Φυσικά, προκειμένου να βελτιωθεί η αποδοτικότητα, πολλοί πελάτες εξακολουθούν να αγοράζουν καθαριστικά ζεστού νερού.

Ένα πλυντήριο θερμής πίεσης που είναι πιο ισχυρό από ένα ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης παρέχει:

  • Σε σύγκριση με τα μέγιστα 600 λίτρα/ώρα του ηλεκτρικού καθαριστικού υψηλής πίεσης, ο ρυθμός ροής είναι τόσο υψηλός όσο 1000 λίτρα/ώρα.

  • Η πίεση είναι μέχρι 280 bar, και η ηλεκτρική ροδέλες πίεσης μπορεί να φθάσει μέχρι 160 φραγμούς

  • Υποστηρίζει ζεστό ή κρύο νερό, σε αντίθεση με ένα ηλεκτρικό πλυντήριο πίεσης, το οποίο έχει μόνο κρύο νερό.

Πριν αγοράσετε, πρέπει επιπλέον να λάβετε υπόψη:

  • Η επιτρεπόμενη θερμοκρασία του νερού.

  • Η μέγιστη θερμοκρασία των λυμάτων.